Apparaten en accessoires
Venusschelpen op zeemanswijze
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (optioneel)½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
980 kJ /
235 kcal
Eiwitten
15.85 g
Koolhydraten
9.08 g
Vetten
14.98 g
Vezels
0.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 Std.
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Mini panettone
Keine Bewertungen
Maanzaad-mayonaise
Keine Bewertungen
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
Gazellehoorns
1 Std.
Bessenlikeur
30 Min
Mousse van tonijn
10 Min